2010 m. kovo 30 d., antradienis

News from the impossible moon



Darbai vyksta, viskas atsilieka nuo plano, bet ne tiek, kad imtų ir sugriūtų :)
Artimiausiu metu adidarysiu oficialią www.theimpossiblemoon.com interneto svetainę. Turėtų savaitės bėgyje pasirodyt, bent jau taip planuoju, nes neaišku per kiek man ją brolis suprogramuos. O oficialus adresas www.theimpossiblemoon.com jau nupirktas :) Balandžio antroje pusėje planuoju paleisti treilerį, o po keletos dienų įkelsiu desktopo wallpaperį. Jei patiks, galima bus pasipuošti kompiuterio monitorių:) Mąstau, kad gal ir kokią animacinę sceną reikėtų įmesti. Na bet jei treileris bus tai gal ir nereikia. Po kol kas pora kadrų ir naujasis filmo logotipas.

Pora kadrų iš filmo:




Pasikeitė filmo logotipas. Palyginimui dabar ir anksčiau:

1 komentaras:

  1. Logo mano manymu žymiai geriau atrodo naujas, o dėl suspėjimo manau vienas patarimas, kolkas koncentruokis mažiau į reklamą ir populiarinimą, bet į pačio filmuko užbaigimą :))
    O šiaip viskas nerealiai, sėkmės, aš dar pabandyčiau beje vietoj tų tavo žvaigždžių backgroundų naudot pieštinį variantą, tiesiog pasipieščiau žvaigždžių :) nes ta foto man dabar, kaip koks prielipa biškiuką, kai viskas gražiai papiešta o čia vienoj vietoj tik šitas elementas vyrauja, jis toks duoda žėnklą kad ai, tingėjau piešt žvaigždes, tai užmečiau. Bet čia tik mano toks kiek imanoma bandau suregsti konstruktyvią nuomonę.:))

    O šiaip sakau, dedelės sėkmės:)

    AtsakytiPanaikinti