2010 m. birželio 14 d., pirmadienis

The Impossible Moon Editing



Šiuo metu dailinu filmą :) Užsiimineju lėtų, bet geru procesu. Nuo to laiko kai rodžiau ,,Netikrą mėnulį" VDA, kur jis buvo net 8min ir 32s, išmečiau 45 nereikalingas ir varginančias sekundes. Atrodo jis daug geriau, nes prieš tai nespėjau normalaus montažo pasidaryti, tad aatrodė truputi patemptas ir varginantis.
Puiku kai jau baigi akademija, gali neskubėdamas kokybiškai dirbti ir jokie dedlainai tau nekvaršina galvos :) Sutvarkysiu video, paskiau dar garsistui duosiu ir bus baigtas. Ne tiek jau ir daug liko :)
Beje, šeštadienį jau gausiu VDA bakalauro diplomą !

2010 m. birželio 3 d., ketvirtadienis

The impossible moon DVD cover

"The impossible moon" DVD cover

Jau ilgą laiko tarpą nieko nerašiau. Filmą pristačiau VDA, buvau įvertintas labai gerai (9). Šiuo metu ilsiuosi nuo filmo, nes sėdėjęs prie jo paskutinėmis dienomis jau nieko nebemačiau. Tad ir nusprendžiau kurį laiką neturėti nieko bendro su tuo mėnuliu:)
Ketinu viską iki liepos 30d pabaigti. BET! Liepos 30 yra pati nepalankiausia data filmo pristatymui, tada gali būti taip, kad oficialiai filmą parodysiu tik rugsėjo pirmąją dieną. Va taip būna. Tiems kas labai labai norės, galėsiu kažkaip kitaip parodyti :)